Назад до Тестени
Важно, ако сте нови в блога!!!

Информацията в тази публикация, както и всичко в блога е с информативен характер. Не давам медицински съвети! Посочените възрасти са тези, в които аз съм въвела съответните продукти. Проследяването на захранването и следенето на здравословното състояние на вашето дете трябва да се осъществява от педиатър. Винаги се съветвайте с него при въвеждането на нови храни!

media 348
media 349

Отзиви

Мамаcoolинар

Здравейте, прясната коприва (измита и много добре отцедена) може да смелите с пасатор/чопър, заедно с яйцата и млякото. А спелтата може да замените с всякакъв тип глутеново брашно. Ако сметта е по-течна (заради прясната коприва) добавете още 1-2 лъжици брашно.

Венета Вангелова

Здравейте,а ако нямам брашно от коприва а прясна коприва,как стават нещата? И брашното от Бяла спелта с какво може да се замени?

Виж още отзиви
Коментирай
loading...