Назад до Блогът за рецепти, подходящи за бебета, деца и възрастни

Brand New Mommy

Brand New Mommy

Едно име, зад което стоят две лица. Приятно ни е – ние сме Криси и Ели и сме една до друга вече повече от десетилетие. Срещнаха ни университетът и педагогиката, но ни задържаха смехът и близостта във времето. Освен учители обаче, сме и майки, съпруги, веселяци по душа и пътешественици по природа.

 

А вече почти година и половина заедно споделяме и се грижим за едно онлайн пространство, в което основното ни желание е бъдем полезни и да споделим своите грешки и успехи с хора, които са в сходна ситуация. Към това начинание несъмнено ни подтикнаха нашите две момиченца – Лора и Ани. С разлика във възрастта от почти 3 години по между си, те са си цяло предизвикателство, заради което всеки ден всяка от нас си задава куп въпроси: Как да сготвя здравословно?; Каква игра да измисля, за да й задържа вниманието повече от пет секунди?; Ще издържа ли и днес или да си сипвам виното още в 11ч сутринта?… Хей такива основополагащи неща… И докато търсим отговори за себе си, решихме да предложим своето виждане на по-голяма аудитория – игри за мрачните дни у дома и забавление за пъстрите слънчеви моменти навън; непоискани съвети как да облечете детето си , да обзаведете стаята му, да изберете педиатър и изобщо сме си като чисти свекърви – наливаме акъл без никой да ни е питал.

 

И докато „даваме акъл“ по всички тези теми, се оказва, че трябва и да сготвим нещо у дома. А това понякога никак не е лека задача. Особено когато се налага да преминеш през период, в който едновременно захранваш бебе, ти самата се опитваш да си на режим и да свалиш натрупваните килограми и същевременно има един мъж, който не може да си сготви, но пък много обича да яде :D. Ето в този момент започнахме да търсим рецепти, които да са едновременно подходящи за нежния детски стомах, да са вкусни и да може и мама да си хапва с удоволствие от тях.

 

В блога ни можете да намерите много и различни рецепти, които сме адаптирали във времето спорд своите вкусове и нужди. Това, което ги обединява е, че често са бързи и лесни за приготвяне, а резултатът е вкусен не само за бебето, но и за всички членове на семейството.

 

Ако искате да научите повече за нас, да прочетете за всички наши приключения с или без деца, да се потопите в света на две майки, които не са перфектни, но не спират да опитват, можете да го направите тук:

https://maikitespodelyat.com/

https://www.instagram.com/brand.newmommy/

https://www.facebook.com/newmommybrand/

https://www.tiktok.com/@brandnewmommy

 

Статии от този автор

loading...